fbpx

Rouwarrangement ‘Field of Memories’

‘Rouwarrangement Field of Memories’ is een liefdevol veldboeket vol kleur en leven, een eerbetoon aan een dierbare herinnering. Wilde schoonheid en natuurlijke gratie komen samen, met elk element symbolisch voor de unieke momenten die werden gedeeld en gekoesterd.

De getoonde foto is € 175 en 100 cm lang. U kunt zelf de prijs bepalen van het bloemstuk, wij passen hier het formaat en bloemen op aan.

Adviesbedrag:  175,00

Minimum bedrag  130,00

 • Maak het persoonlijk met een kaartje of lint.

  • 2.95 €
  • 2.95 €
  • 17.5 €
  Kies uw type kaart
  Kies uw type kaart

  We zullen de kaart met envelop los bij het bloemstuk voegen.

  Geef hieronder de tekst voor op het satijnen lint van hoge kwaliteit.

 • Wij leveren bij particulieren en bedrijven

  Bestelt u op werkdagen vóór 14:00 en op zaterdag vóór 12:00, dan bezorgen wij dezelfde dag nog. Later geplaatste bestellingen worden de volgende dag bezorgd (m.u.v. zondag).

  Selecteer de dag waarop u uw boeket wilt ophalen.

  • Bezorgkosten 4.95 €

  Deze gegevens worden vermeld op uw factuur. 

  

Het ‘Field of Memories’ rouwarrangement is als een wandeling door een weelderige bloemenweide, waar elke bloem herinnert aan speciale momenten. Dit liefdevolle veldboeket bestaat uit een rijke variatie aan bloemen, waaronder levendige oranje bloesems en zachte paarse tinten, zorgvuldig samengebracht tot een natuurlijke en sierlijke compositie.

Bij Ilse dé bloemist uit Leerdam, zijn we toegewijd aan het creëren van rouwarrangementen die met de grootste zorg en aandacht zijn vervaardigd. Onze arrangementen zijn uitermate geschikt voor op of bij een kist, en elk ontwerp wordt met respect en medeleven samengesteld. De ‘Field of Memories’ weerspiegelt een leven vol kleur en vreugde en is een gepaste manier om een laatste eer te bewijzen. Onze creativiteit en aandacht voor detail garanderen dat het rouwarrangement de juiste sfeer brengt bij een gedenkwaardige afsluiting van een bewogen leven.

Categorie: