fbpx

Bruidsboeket

De dag van uw leven verdient de mooiste bloemen! Bloem & Zo bij Ilse kan voor u een prachtig bruidsboeket maken, geheel naar uw wensen. Heeft u een bepaalde kleur of vorm in gedachten, of wilt u een boeket met een specifieke bloemencombinatie? Wij kunnen het voor u realiseren.

Stijl en kleuren van het bruidsboeket

Wij kunnen al uw bruidswerk voor u verzorgen zoals u het wilt, ongeacht de gewenste stijl. Wellicht wilt u een bruidsboeket in een romantische stijl, modern of klassiek. Wij luisteren graag naar uw wensen en eisen, zodat wij op basis hiervan de mogelijkheden met u kunnen bespreken. Zo krijgt u altijd een bruidsboeket dat volledig aan de wensen voldoet en perfect bij deze bijzondere dag past.

Aankleding trouwlocatie

Naast het bruidsboeket maken wij ook graag de corsages voor de gasten, de autoversiering, de kerkversiering, de aankleding van de locatie en de tafeldecoraties voor u. Als wij al uw bloemenbruidswerk verzorgen, dan laten wij alles op elkaar aansluiten. Zo bent u verzekerd van een prachtig geheel. Vraag ons vrijblijvend naar de veelzijdige mogelijkheden.

corsage-bloem-bruiloft-leerdam-bloemist
bruidsboeket-wit-rozen-romantisch-bruidsbloemen-handgebonden
handgebonden-bruidsboeket-rozen-wit

Trouwwensen afstemmen?

U bent van harte welkom in onze bloemisterij in Leerdam, aan het Europaplein. Uiteraard kunt u ons ook altijd even bellen voor een afspraak om uw wensen voor het bruidswerk te bespreken. Wij helpen u graag verder.