fbpx

Bruidsboeket

De dag van uw leven verdient de mooiste bloemen! Bloem & Zo bij Ilse kan voor u een prachtig bruidsboeket maken, geheel naar uw wensen. Heeft u een bepaalde kleur of vorm in gedachten, of wilt u een boeket met een specifieke bloemencombinatie? Wij kunnen het voor u realiseren.

Stijl en kleuren van het bruidsboeket

Wij kunnen al uw bruidswerk voor u verzorgen zoals u het wilt, ongeacht de gewenste stijl. Wellicht wilt u een bruidsboeket in een romantische stijl, modern of klassiek. Wij luisteren graag naar uw wensen en eisen, zodat wij op basis hiervan de mogelijkheden met u kunnen bespreken. Zo krijgt u altijd een bruidsboeket dat volledig aan de wensen voldoet en perfect bij deze bijzondere dag past.

Aankleding trouwlocatie

U kunt niet alleen bij ons terecht voor een mooi bruidsboeket, maar ook voor onder meer corsages voor de gasten, autoversiering, kerkversiering en zaal- en tafeldecoraties. Wilt u al het bruidswerk door ons laten verzorgen? Dan werken wij volledig op basis van uw verwachtingen. Vraag ons gerust vrijblijvend naar de veelzijdige mogelijkheden.

Trouwwensen afstemmen?

U bent van harte welkom in onze bloemisterij in Leerdam, aan het Europaplein. Uiteraard kunt u ons ook altijd even bellen voor een afspraak om uw wensen voor het bruidswerk te bespreken. Wij helpen u graag verder.