fbpx

Boeketten

Bloem & Zo bij Ilse is dé bloemisterij in Leerdam waar u terecht kunt voor al uw bloemenwensen, zowel online als in onze winkel aan het Europaplein. U kunt bij ons terecht voor onder meer onderstaande boeketten en services.

Gemakkelijk bestellen

Bestel gemakkelijk in onze webshop. Hier vindt u een ruime keuze aan soorten, kleuren en formaten boeketten. Wilt u advies op maat of heeft u speciale wensen? Bezoek dan onze winkel.

Bloemenabonnement

Wilt u iedere week kunnen genieten van een mooie, sfeervolle en verse bos bloemen in huis of op kantoor? Dat kan voordelig met een bloemenabonnement. Hiermee ontvangt u wekelijks een kleurrijke bos bloemen van hoge kwaliteit in een leuke leenvaas.

Rouwboeket

Bij een overlijden wilt u uiteraard afscheid nemen met een mooi rouwboeket. U kunt prachtige rouwboeketten bestellen in onze webwinkel, maar uiteraard kunnen wij ook een rouwboeket op maat voor u maken.

Bruidsboeket & aankleding van de trouwlocatie

Wij maken de mooiste bruidsboeketten naar wens. Indien gewenst kunnen wij niet alleen het bruidsboeket verzorgen, maar ook de volledige aankleding van de trouwlocatie. Dit kan vanzelfsprekend in dezelfde kleur en stijl.