fbpx

Boeketten

Bloem & Zo bij Ilse is dé veelzijdigste bloemisterij in Leerdam. Bij ons kunt u terecht voor al uw bloemen wensen. Bestel online of in onze winkel aan het Europaplein.

zakelijk-leerdam-bloemen

Online boeketten bestellen

Wilt u iemand verrassen met een bloemetje? Bestel dan gemakkelijk in onze webshop en laat deze door heel Nederland bezorgen. Alle bloemen zijn dagvers. Wilt u advies op maat of heeft u speciale wensen? Bezoek dan onze winkel.

bruidsboeket-wit-rozen-romantisch-bruidsbloemen-handgebonden

Bruidsboeketten

De dag van uw leven verdient de mooiste bloemen! U kunt bij ons terecht voor een mooi bruidsboeket, maar ook voor corsages voor de gasten, autoversiering, kerkversiering en de aankleding van de locatie.

rouw-bloemen-kist-afscheid-afscheidsbloemen

Rouwbloemen

Bloemen hebben de kracht om emoties te vertalen. Bij een afscheid komen veel emoties kijken en dit betekent dat een rouwboeket, rouwbloemen en de rouwkrans tot in de puntjes verzorgd moet zijn zoals u het wilt.

zakelijke-bloemen-abonnement-leerdam

Bloemenabonnement

Houdt u ook zo van heerlijk verse bloemen in huis, of op uw bureau of op de tafel van de bedrijfskantine? Wanneer u iedere week wilt kunnen genieten van een kwalitatief hoogwaardige bos bloemen, dan is ons bloemenabonnement echt iets voor u.