fbpx

Potterie

Bloem & Zo bij Ilse is een complete bloemisterij in Leerdam. Zo hebben wij een breed assortiment potten voor ieder interieur. De meest uiteenlopende trendy merken zijn bij ons te vinden. Zo hebben we altijd de nieuwste collectie van BRYNXZ en een wisselend aanbod van andere leveranciers (waaronder TOM Potterie en potten van Maison).

BRYNXZ potten en vazen

BRYNXZ behoort tot de meest unieke, trendy en vooruitstrevende merken in de woonwereld. De BRYNXZ potten en vazen zijn dan ook bijzonder geliefd, vooral door de kenmerkende uitstraling. Wij hebben een leuk assortiment van dit merk voor u klaarstaan.

Potten maken sfeer

Met een mooie set potten maakt u het interieur van uw kamer compleet. Een mooie pot is een echte eyecatcher in de ruimte. Daarnaast is een goede pot van belang voor een gezonde plant.

In de stijlen vintage, landelijk en stoer bent u bij ons aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee om een goede combinatie te maken van potten en planten welke aansluiten bij uw wensen.

pot-ton-potterie-planten-kruiken-stoer-landelijk-sober
pot-ton-betonlook-cement-landelijk-sfeer-plant
pot-potten-kruiken-vazen-ptmd-keramiek-stoer-landelijk

Kom gerust eens langs!

Bezoek onze winkel en laat u inspireren door onze veelzijdige potterie collectie. We hebben een breed assortiment voor ieder wat wils en ieder budget.