fbpx

Rouwbloemen

Bloemen hebben de kracht om emoties te vertalen. Bij een afscheid komen veel emoties kijken en dit betekent dat een rouwboeket, rouwbloemen en de rouwkrans tot in de puntjes verzorgd moet zijn zoals u het wilt. Bloem & Zo bij Ilse verzorgt dit graag voor u.

Volledige aankleding

Bloemen maken een uitvaart compleet en mogen zeker niet ontbreken. Iedereen heeft wel een speciale bloem in zijn of haar leven en het is mooi om deze terug te laten komen tijdens de uitvaart. Denk daarbij aan een mooi bloemstuk voor op of naast de kist, de aankleding van de uitvaartceremonie en de bloemen bij het afscheid nemen. Neem direct contact met ons op voor advies.

Rouwbloemstuk op maat

U wilt op een passende manier uw condoleance overbrengen. Bloemen zijn hiervoor zeer geschikt. Wij zorgen voor een passend bloemstuk op maat. Wanneer u speciale wensen heeft, dan kunt u deze natuurlijk met ons bespreken. Zo komen we samen tot een mooi en passend rouwbloemstuk. Uiteraard wordt de bloemen op tijd geleverd en zijn bloemen gegarandeerd dagvers. Bekijk onze rouwarrangementen.

rouw-bloemen-kist-afscheid-afscheidsbloemen
rouwboeket-rouwbloemen-afscheidsbloemen-boeket
rouwkrans-hart-bloemen-rozen-afscheidsbloemen-bloemen

Persoonlijke linten

Wanneer u de wens heeft om één of meerdere linten met tekst te laten toevoegen aan het rouwbloemen / bloemstuk, dan kunnen wij dit voor u verzorgen. Wij bedrukken de linten zelf, waardoor iedere gewenste tekst kan worden bedrukt op het lint.

Rouwboeket snel leverbaar

Bent u op zoek naar passende afscheidsbloemen bij een uitvaart? Dan kunt u altijd langskomen bij onze bloemisterij in Leerdam. Daar kunnen wij u wensen bespreken. Indien gewenst komen wij bij u aan huis. Door onze grote assortiment aan bloemen kunnen wij altijd iets moois maken als laatste wens voor uw dierbare. Bekijk ook alle rouwboeketten online in onze webshop.