fbpx

Zakelijk

Bedrijven zijn uiteraard ook van harte welkom bij Bloem & Zo bij Ilse. Wij hebben voor onze zakelijke klanten een veelzijdige service gerealiseerd, zodat wij u altijd uitstekend van dienst kunnen zijn.

Bedrijfsbloemwerk

Met een bloemenabonnement kunt u wekelijks/om de week een mooi boeket fleurige, kleurrijke en heerlijk verse bloemen van ons ontvangen. De bloemen worden aangeboden in een leenvaas.

Gelegenheidsboeketten

Gelegenheden op het werk zijn absoluut een bos bloemen waard. Een mooie bos bloemen wordt dan natuurlijk zeker gewaardeerd. Wij kunnen op de gewenste dag een mooi boeket komen bezorgen. Bestel het boeket online in onze webwinkel.

Zijden bloemstukken

Wilt u permanente bloemendecoraties? Dit kan met onze prachtige zijden bloemstukken. U kunt uw wensen betreft de zijden boeketten met ons bespreken, zodat wij de zijden bloemstukken volledig op maat kunnen maken.

Wilt u meer weten?

Heeft u interesse in onze zakelijke mogelijkheden? Wij denken graag met u mee en maken een voorstel op maat. Neemt u gerust vrijblijvend contact op of bezoek onze bloemisterij in Leerdam.