fbpx

Zakelijke bloemen

Een bloemetje voor een zieke collega, een afscheid of een jubilaris? Zakelijke bestellingen zijn voor Bloem & Zo bij Ilse uiteraard mogelijk! Wij bezorgen in heel Nederland. Wij hebben voor onze zakelijke klanten eigen bestelomgeving gerealiseerd Zo kunt u op rekening en op ieder gewenst moment bestellen. Heeft u met regelmaat boeketten nodig? Neem dan contact met ons op om een zakelijk account aan te vragen. Wij maken dit dan voor u binnen enkele dagen in orde.

Bedrijfsbloemwerk

Met een bloemenabonnement kunt u wekelijks/om de week een mooi boeket fleurige, kleurrijke en heerlijk verse bloemen van ons ontvangen. De bloemen worden aangeboden in een leenvaas.

Gelegenheidsboeketten

Gelegenheden op het werk zijn absoluut een bos bloemen waard. Een mooie bos bloemen wordt dan natuurlijk zeker gewaardeerd. Wij kunnen op de gewenste dag een mooi boeket komen bezorgen. Bestel het boeket online in onze webwinkel.

zakelijke-abonnement-bloemen-leerdam
zakelijke-bloemen-abonnement-leerdam
zakelijk-leerdam-bloemen

Contact opnemen

Heeft u interesse in onze zakelijke mogelijkheden? Wij denken graag met u mee en maken een voorstel op maat. Neemt u gerust vrijblijvend contact op of bezoek onze bloemisterij in Leerdam.