fbpx

Bloemenabonnement

Houdt u ook zo van heerlijk verse bloemen in huis, of op uw bureau of op de tafel van de bedrijfskantine? Verse bloemen hebben de mooiste kleuren en verspreiden heerlijke geuren. Wanneer u iedere week wilt kunnen genieten van een kwalitatief hoogwaardige bos bloemen in een sfeervolle stijl, dan is het bloemenabonnement echt iets voor u.

Iedere week een verse bos bloemen

Met het bloemenabonnement krijgt u iedere week een prachtige bos verse bloemen. Elke week weer kunt u genieten van de inspirerende kleuren en de heerlijke geuren. Wij leveren deze bos bloemen steeds in een leenvaas, waardoor u geniet van een zeer complete service.

Bloemenabonnement cadeau doen

U kunt natuurlijk niet alleen een bloemenabonnement voor uzelf afnemen, maar u kunt deze ook cadeau doen. In dit geval wordt de factuur door u voldaan en zorgen wij ervoor dat er iedere week een heerlijk verse bos bloemen bij iemand anders wordt afgeleverd.

zakelijk-leerdam-bloemen
zakelijke-bloemen-abonnement-leerdam
zakelijke-abonnement-bloemen-leerdam

Kom gerust eens langs!

U kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen wanneer u interesse heeft in het bloemenabonnement of wanneer u hier meer over wilt weten. Wij vertellen u hier graag alles over. Uiteraard staan wij ook voor u klaar in onze bloemisterij in Leerdam. U vindt ons aan het Europaplein. Wij zien u ook in onze winkel graag eens terug.