fbpx

Rouwarrangement ‘Oranje Ode’

Rouwarrangement Oranje Ode is een respectvol eerbetoon, gevormd door de warmte van oranje bloemen. Het symboliseert de kracht en passie van een herinnerd leven, een waardig en sfeervol eerbetoon, passend voor zowel op als naast de kist.

De getoonde foto is € 175 en 100 cm lang. U kunt zelf de prijs bepalen van het bloemstuk, wij passen hier het formaat en bloemen op aan.

Adviesbedrag:  175,00

Minimum bedrag  130,00

 • Maak het persoonlijk met een kaartje of lint.

  • 2.95 €
  • 2.95 €
  • 17.5 €
  Kies uw type kaart
  Kies uw type kaart

  We zullen de kaart met envelop los bij het bloemstuk voegen.

  Geef hieronder de tekst voor op het satijnen lint van hoge kwaliteit.

 • Wij leveren bij particulieren en bedrijven

  Bestelt u op werkdagen vóór 14:00 en op zaterdag vóór 12:00, dan bezorgen wij dezelfde dag nog. Later geplaatste bestellingen worden de volgende dag bezorgd (m.u.v. zondag).

  Selecteer de dag waarop u uw boeket wilt ophalen.

  • Bezorgkosten 4.95 €

  Deze gegevens worden vermeld op uw factuur. 

  

Het ‘Rouwarrangement Oranje Ode’ is een diepgevoeld eerbetoon, elk bloemstuk wordt met zorg en toewijding gecreëerd. De keuze voor oranje tinten in dit arrangement weerspiegelt de levenskracht en het enthousiasme van een dierbare wiens leven we herdenken. Deze kleur staat bekend om zijn warmte en energie, en biedt een lichtpuntje tijdens momenten van afscheid.

Bij Ilse dé bloemist uit Leerdam, begrijpen we het belang van een waardig afscheid. Onze rouwarrangementen zijn speciaal ontworpen voor plaatsing op of naast de kist, als een laatste groet aan de overledene. We luisteren aandachtig naar uw wensen om een arrangement samen te stellen dat past bij een gedenkwaardige afsluiting. Onze creativiteit en oog voor detail zorgen ervoor dat het gekozen arrangement de juiste sfeer uitstraalt en een persoonlijke ode vormt die recht doet aan het leven en de herinneringen van uw geliefde.

 

 

Categorie: