fbpx

Rouwarrangement ‘Pink Serenity’

‘Rouwarrangement Pink Serenity’ brengt een zachte rust met zijn palet van roze en paarse tinten. Zorgvuldig gekozen bloemen zoals rozen en gerbera’s vormen een vredig eerbetoon, en creëren een serene sfeer van herinnering en reflectie.

De getoonde foto is € 175 en 100 cm lang. U kunt zelf de prijs bepalen van het bloemstuk, wij passen hier het formaat en bloemen op aan.

Adviesbedrag:  175,00

Minimum bedrag  130,00

 • Maak het persoonlijk met een kaartje of lint.

  • 2.95 €
  • 2.95 €
  • 17.5 €
  Kies uw type kaart
  Kies uw type kaart

  We zullen de kaart met envelop los bij het bloemstuk voegen.

  Geef hieronder de tekst voor op het satijnen lint van hoge kwaliteit.

 • Wij leveren bij particulieren en bedrijven

  Bestelt u op werkdagen vóór 14:00 en op zaterdag vóór 12:00, dan bezorgen wij dezelfde dag nog. Later geplaatste bestellingen worden de volgende dag bezorgd (m.u.v. zondag).

  Selecteer de dag waarop u uw boeket wilt ophalen.

  • Bezorgkosten 4.95 €

  Deze gegevens worden vermeld op uw factuur. 

  

‘Rouwarrangement Pink Serenity’ is een troostrijk eerbetoon, zacht en vredig als een omhelzing. De lieflijke roze rozen en harmonieuze paarse bloemen zijn samengebracht om een gevoel van kalme bezinning te bieden. De subtiele kleurencombinatie en gevarieerde texturen binnen het arrangement vormen samen een sfeer van serene rust en waardigheid.

Bij Ilse dé bloemist uit Leerdam, benaderen we de samenstelling van elk rouwarrangement met empathie en diep respect. We begrijpen de emotionele waarde van een laatste bloemengroet en besteden grote aandacht aan elk detail. ‘Pink Serenity’ is met de grootste zorg samengesteld, passend voor plaatsing op of naast de kist, als een respectvolle laatste eer aan een dierbare. Het arrangement spreekt van een stille troost en reflecteert een gedenkwaardige afsluiting van een leven vol betekenis.

Categorie: