fbpx

PTMD Potten en vazen

PTMD potten en vazen weten een ieder steeds weer te verbazen en verrassen met de bijzondere look. Het merk werd in 1992 opgericht vanuit een passie voor vakmanschap en karakter. Dat er veel karakter in de potten en vazen van PTMD zit, dan is dan ook direct duidelijk wanneer u ernaar kijkt.

De creatieve geesten van PTMD

PTMD brengt geen massaproductie op de markt, maar levert uitsluitend unieke en spraakmakende artikelen. De PTMD potten en vazen worden gemaakt door een team specialisten met diverse kwaliteiten. In dit team zijn creatieve kunstenaars, detaillisten en producenten te vinden die zich inzetten voor de kracht van het merk. Dit zorgt voor puur vakmanschap in de meest creatieve vorm.

Onze veelzijdige collectie PTMD

Uiteraard ontbreken de unieke vazen en potten van het merk PTMD niet aan ons assortiment. U kunt bij ons een veelzijdige collectie van dit gerenommeerde merk vinden. Wanneer u zoekt naar een absolute eyecatcher voor in huis, of om aan iemand cadeau te geven, dan zit u zeker goed bij de PTMD collectie.

bloemenzo-ilse (6)
bloemenzo-ilse (5)
bloemenzo-ilse (1)

Kom eens bij ons langs

Wij nodigen u uit om u eens te laten inspireren door de potten en vazen van PTMD, in onze winkel aan het Europaplein in Leerdam. Deze indrukwekkende collectie zal u zeker op nieuwe ideeën brengen om uw interieur een boost te geven.