fbpx

Rouwboeket

Bloemen hebben de kracht om emoties te vertalen. Bij een afscheid komen veel emoties kijken en dit betekent dat een rouwboeket tot in de puntjes verzorgd moet zijn zoals u het wilt. Bloem & Zo bij Ilse verzorgt dit graag voor u.

Online bestellen

In onze webwinkel vindt u een mooi assortiment rouwwerk. U kunt hier eenvoudig online bestellen. Heeft u speciale wensen voor het rouwboeket? Dan kunt u langskomen bij onze bloemisterij in Leerdam, aan het Europaplein, of u kunt bellen voor een vrijblijvende afspraak. Indien gewenst komen wij bij u aan huis om uw wensen te bespreken.

Rouwboeket volledig op maat

Het is zeer belangrijk dat u tevreden bent met het rouwboeket en hier zetten wij ons optimaal voor in. Wanneer u speciale wensen heeft, dan bespreken wij deze graag met u. Zo komen we samen uit bij een mooi en passend rouwboeket. Uiteraard wordt deze gegarandeerd snel geleverd.

Persoonlijke linten

Wanneer u de wens heeft om één of meerdere linten met tekst te laten toevoegen aan het rouwboeket, dan is hier alle gelegenheid toe. Wij bedrukken de linten zelf, waardoor iedere gewenste tekst kan worden bedrukt op het lint.